Diensten

Werkwijze

Alleen door continu eerste klas kwaliteitswerk af te leveren, zijn we erin geslaagd om binnen een relatief kort tijdsbestek een goede naam op te bouwen in de regio Limburg. Veel onderaannemers en andere bedrijven weten ons te vinden en ook op de particuliere markt heeft Stema Installatietechniek inmiddels een goede positie verworven. Allemaal om dezelfde reden: omdat ze voor kwaliteit kiezen. We zijn natuurlijk trots op die goede naam en doen er dan ook alles aan om dit zo te houden.

Gas, water en CV

Het aanleggen, repareren en onderhouden van gas-, water- en verwarmingsinstallaties behoort tot onze kernactiviteiten. Stema Installatietechniek is bekend met een grote verscheidenheid aan verwarmings- en installatiesystemen. Wij werken daarbij nauw samen met een aantal toegewijde en betrouwbare leveranciers, die er dezelfde kwaliteitsnormen op na houden.

Badkamerrenovatie van A tot Z

In de introductie staat dat Stema Installatietechniek ook op andere terreinen thuis is. Groot voordeel hiervan is dat alle disciplines onder één dak zijn ondergebracht en dat u dus maar met één aanspreekpunt te maken heeft. Dat bedoelen we letterlijk. Een goed voorbeeld is het realiseren van een nieuwe badkamer en/of toilet. Van A tot Z wordt dit door Stema voor u verzorgd. Of het nou gaat om een eenvoudige badkamer met douche of om een super de luxe uitvoering met alle mogelijke comfort.

Van A tot Z betekent sloop, het aanleggen van de nieuwe leidingen, het stroomgebeuren, plaatsen van het bad, metselen van eventuele muurtjes, het stucwerk, betegelen van muren en vloeren, aanbrengen van plafonds en ga zo maar door.

Onderhoud

Als erkend installateur vinden wij service en betrouwbaarheid net zo vanzelfsprekend als kwaliteit. Stema biedt u een onderhoudscontract waarmee u zich verzekerd weet van een 24-uurs service.

Om het contract te kunnen lezen heeft u de Adobe Reader nodig. Deze kunt u hier downloaden!

Geen verrassingen achteraf

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een duidelijk antwoord op al uw vragen en staan wij u graag te woord om u vakkundig te adviseren bij uw plannen.
Bij Stema Installatietechniek mag u vooraf rekenen op een heldere en betrouwbare prijsopgave. Geen onverwachte financiële tegenvallers achteraf.